Am obtinut pe cale de ordonanta presedentiala suplinirea consimtamantului tatalui copilului pentru a-i face pasaport pentru a-l duce in Franta la Dysnayland in septembrie. Am legalizat hotararea, pe care scrie si ca este executorie de drept, insa cei de la pasopoarte refuza sa imi faca pasaportul motivand ca nu este irevocabila. este adevarat ca sotul a declarat recurs , dar acesta nu are nici macar termen....urmand sa se judece dupa septembrie. ce sa fac sa pot pleca totusi???#-o
Din pacate nu cred ca aveti nimic de facut, decat sa asteptati pana in septembrie. Cum a facut sotul recurs? Sa intelegem ca sotul nu a vrut sa-si dea consimtamantul de buna voie sa-i faceti pasaport copilului? Incercati sa-l sensibilizati cumva, explicatii ca e doar in interesul copilului, poata va da consimtamantul. Oricum pentru a va judeca in vederea incredintarii copilului la dvs si stabilirea domiciliului e un proces tot de durata, ancheta sociala, etc, deci pana in septembrie tot nu ati termina. Nu aveti cum sa rezolvati decat daca sotul de buna voie declara ca este de acord.:vishenka: