avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen vanzare prin internet cu import-export
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen vanzare prin internet cu import-export

Buna ziua,

Daca desfasor activitatea de vanzare prin internet, si doresc sa vand (tot prin internet) si in afara tarii, dar si sa cumpar marfuri din afara, trebuie sa modific codul caen 4791 in sensul adaugarii cuvintelor „import-export”? Sau cum ar trebui procedat?

Am gasit pe internet explicatii pentru adaugarea cuvintelor import-export in cazul diverselor coduri caen, atunci cand se doreste inceperea activitatii de import-export, dar nu am gasit ceva concret despre acest subiect si in cazul desfasurarii de vanzare prin internet.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ririana , utilizator 17:53, 28 August 2012
Daca vindeti-cumparati numai prin intermediul Internetului este suficient codul: 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)
Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)