avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada detasarii

Buna ziua,
Ma numesc Oana si sunt profesor titular. In septembrie 2011 m-am detasat la o alta scoala . Contractul de munca la aceasta scoala imi expira pe 31 august 2012. Acum o luna am vrut sa obtin e refinantare pentru un credit mai vechi si am fost refuzata pe motiv ca am contract de munca pe perioada determinata la actualul angajator. Au spus ca nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie. Am un contract de munca pe perioada nedeterminata, fiind profesor titular, dar in acelasi timp unul pe perioada determinata la actualul angajator. Eu ma simt privata de niste drepturi. E firesc sa existe acest contract pe perioada determinata din moment ce sunt titulara sistemului? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de munca si apoi detasare. alinutam alinutam Buna ziua.Am urmatoarea problema.Lucrez in invatamant cu contract de munca pe perioada determinata pana la data de 31 august 2012.La ora actuala postul pe care ... (vezi toată discuția)
Suplinitor calificat în învãțãmânt ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Sunt suplinitor calificat în învățământ, debutant, în primul an de activitate, cu contract de muncă pe perioadă determinată până la 31 august ... (vezi toată discuția)
Detasare angajat dana_marca dana_marca Poat fi detasat un angajat de la un angajator la care respectivul angajat are contractul de munca suspendat in momentul cererii de detasare? (vezi toată discuția)