avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... abuzurile politiei romane
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

abuzurile politiei romane

am fost oprit cu masina in trafic si aveam in aerul expirat o alcoolemie de 0,45.Am fost intrebat daca doresc sa merg sa mi se recolteze probe biologice si am fost de acord. cum am ajuns la spital am cerut un pahar cu apa pentru ca am emotii ca nu am fost niciodata la medic la care politistul practic i a ordonat la medic sa scrie ca refuz recoltarea de probe biologice i am repetat in nenumarate randuri ca nu refuz si ca doresc sa mi se recolteze sange si mi a raspuns ca legea nu o facem noi ci politia.ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: danok1968 , utilizator 02:21, 6 Martie 2013
Pana la urma, ati dat probe de sange sau nu?
nu am mai dat probe deoarece axact cum am spus mai devreme politistul aproape ca i a ordonat doctoritei sau asistentei nu stiu ceera sa sigileze trusa aceea si sa noteze ca nu doresc recoltarea de probe
Faceti plangere penala imoptriva politistului la parchet si aratati aceste aspecte!
in conditiile in care nu am niciun martor?ce sanse am?in plus din cate am mai citit in acea sala nu trebuia sa fiu decat eu politistul si un medic in schimb au fost vreo 5-6 cadre medicale politistul de la rutiera si agentul de paza al spitalului
Nu trebuie sa aduceti martori,doar explicati cat mai amanuntit cele intamplate si indicati persoanele care au fost de fata ,depuneti plangerea si procurorul va audia personalul medical care a fost de serviciu la data respectiva,si in functie de evolutia cercetarilor va dispune intr-un sens sau altul!
Nu dumneavoastra trebuie sa dovediti vinovatia politistului,aceasta obligatie revine instantei!
Cu atat mai bine ca se aflau si alte persoane,care daca au cunostinta de faptul reclamat ,pot deveni martori!

Alte discuții în legătură

Amenintari - formalitate plangere kameliavoinea kameliavoinea buna ziua, daca ma puteti ajuta,va rog, as dori sa stiu care sunt pasii de urmat in urma unei reclamatii de urmarire penala adresata politiei. Mai concret am ... (vezi toată discuția)
Prezentarea dosarului de urmarire penala johnsdoeaccount johnsdoeaccount Cu respect, doresc sa aflu opinia dumneavoastra si eventualele sfaturi in urmatorul caz: In 2009, din cauza unor circumstante nefavorabile, mi s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau nu ? trex trex Am fost oprit de un politist de la circulatie in urma .sesizarii acestuia ca un bec de pozitie spate nu functioneaza .. Mi sa cerut sa fiu testat cu ... (vezi toată discuția)