avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calculul pensiei

buna ziua.Am lucrat 31ani si 8 luni in domeniul sanitar, infirmiera.La 1 iunie 2012 mi-am depus dosarul de pensionare la limita de varsta.Imi poate spune cineva cum se calculeaza pensia?daca se i-au in calcul sporurile?ce sporuri?cum se calculeaza nr de puncte realizate.Mentionez ca dupa 2 luni am primit decizia de pensionare in care la motivare scria ,sporurile de tura nu au fost valorificate.Cum se face contestatia.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Respingere cerere de recalculare a pensiei calculata eronat giv giv Buna ziua! Doresc sa va prezint urmaroarea problema. Mama mea a optat pentru pesionarea anticipata datorita unor imprejurari (limita de varsta pentru pensia ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie suzana1957 suzana1957 Bună ziua, În anul 2014 am ieșit la pensie anticipată parțială. În dosarul de pensionare am depus adeverințe cu salarii brute și sporuri. În ... (vezi toată discuția)
Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)