avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare + plangere impotriva Curtii de Apel Arges
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare + plangere impotriva Curtii de Apel Arges

Am deschis dosar impotriva vecinilor mei in 2004 privind revendicarea pamantului mostenit de la parintii mei. Normal dosarul a avut un trecut "glorios" si a fost inceput in anul 1993. Nici pana in prezent nu a fost solutionata problema sustinuta de mine. Am deschis actiune in judecatoria pitesti dupa care a fost mutat la tribunal unde s-a dat o hotarare irevocabila favorabila mie. Dupa aceasta hotarare a urmat un recurs (revizuire) la curtea de apel arges. Curtea de apel a intros dosarul in tribunal fara niciun fel de hotarare. A fost deschisa actiune de 2 ori in judecatorie, de 4 ori in tribunal si de 3 ori in curtea de apel. Unde pot face reclamatie impotriva acestor abuzuri judiciare facute de curtea de apel? Nu pot trece de aceasta curte de apel, doresc sa mut dosarul, doresc o alta instanta si doresc sa se dea o hotarare definitiva si irevocabila deoarece cum bine stiti si dvs. cheltuielile sunt destul de mari iar despagubirile nu se acorda de nicio instanta in, interesul persoanelor jecmanite. Va multumesc anticipat!

Alina
Cel mai recent răspuns: alinacap , utilizator 14:21, 15 Ianuarie 2009
daca doriti ca pricina dvs. sa fie judecata de o alta instanta faceti cerere de stramutare a cauzei
aveti dreptul, in conformitate cu dispozitiile art. 37 alin. 2 Cpc sa solicitati judecarea cauzei de o alta instanta de acelasi grad. Cererea de stramutare se depune la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
nu s-a dat nici o sentinta in curtea de apel. de fiecare data dupa curtea de apel, dosarul se intoarce in tribunal, dar nu inteleg cum pt ca nu se da nici o sentinta. deci cum pot eu sa depun cerere la inalta curte de casatie si justitie dc nu am nici o hotarare in curtea de apel. e normal ca de atatia ani sa ma tina in stand-by? nu mai stiu, credeti-ma ca o sa innebunasc. in tara asta se moare cu dreptatea in mana...
va rog frumos, nu stie nimeni ce as putea sa fac in asemenea caz..??????? nu mai am energia necesara sa o iau de la capat? unde pot face reclamatie impotriva unei curtii de apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Stramutarea postasul postasul Exista o hotarare data,a unui tribunal ( sectia I-a civila-litigiu de munca),cu drept de apel in 10 zile de la comunicare.Emitand aceasta ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare aurelpesa aurelpesa am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul ... (vezi toată discuția)