avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diferenta dintre PFA si PFI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diferenta dintre PFA si PFI

care sunt avantajele(dezavantajele), daca pfi-ul este facut pe adresa societatii sau pe adresa personala
va multumesc
daca este mai bine un pfa decat un pfi
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:51, 7 August 2012
PFI nu exista.
Conform OUG 44/2008 exista PFA, Intreptrindere individuala si intreprindere familiala.
Cititi detalii aici
[ link extern ] /

firma angajatoare sustine sa mi fac pfi-ul, daca acesta nu mai exista conf legii(inseamna ca nu stiu de capul lor)
ok ,avantajos este sa-mi fac pfa-ul (pfi-ul), pe adresa din buletin sau pe adresa firmei
din cate am inteles de la contabilul firmei ei se vor ocupa de tot ce inseamna impozite declaratii,etc
Parerea mea este sa faceti persoana fizica autorizata pe adresa domiciliului dvs.
Ei se refera la persoana fizica individuala care este posibil egala cu PFA.
DVS ca PFA veti avea un contract de colaborare cu acea firma.
La incetarea contractului dvs aveti sediul asigurat. Daca faceti PFA la sediul societatii cand
inceteaza contractul va trebui sa va schimbati si dvs sediu pe cheltuiala dvs.

Cititi ordonanta ca sa vedeti care sunt obligatiile de plata ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Am ramas fara sediu elenarobe elenarobe buna ziua Am fost evacuata de propietar din fostul sediu. social Momentan firma mea nu mai are sediu social. Ce optiuni am, si ce pot face? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)