avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale protectia datelor personale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

protectia datelor personale

stiu ca era vorba acum ceva timp sa se voteze o taxa anuala pt cei care lucreaza cu datele persoane. s-a mai votat? se plateste ceva? unde? cand? cat?
Care sunt pasii care trebuie urmati pt a lucra cu date personale? stiu ca trebuia sa ma inregistrez la avocatul poporului ca lucrez cu date personale, si taxa respectiva. Pana la urma cum se face?
Ce fel de date intra in aceasta categorie? CV-urile intra? sau ce intra si ce nu intra in aceasta categorie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aloha , utilizator 10:56, 20 Ianuarie 2009
Lege 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Aici gasesti raspunsurile la intrebarile tale.
din ce am citit inteleg ca CV-urile nu intra in aceasta categorie.
am inteles bine sau...? :)
Coonform Legii nr.671/2001, in cazul in care lucrezi cu date cu caracter personal, trebuie sa-ti notifici activitatea la ANSPCPD (Avocatul Poporului e alta oala) solicitand inscrierea in registrul operatorilor de date cu caracter personal.
Procedura si alte utile, vezi la www.dataprotection.ro :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitate date cv Bianca Radulescu Bianca Radulescu Buna ziua, Vreau sa stiu daca este legal sa-i dam sa completeze la angajare unei persoane o declaratie pe propria raspundere in care sa fie de acord cu ... (vezi toată discuția)
Gdpr Alexutu123 Alexutu123 Lucrez pe pfa, fac CV-uri si consiliere in cariera, lucrez cu date personale. Activitatea pe care o am se ridica la aproximativ doar 600 lei venituri pe luna. ... (vezi toată discuția)
Date caracter personal mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! La serviciu, ni se cer transmiterea de date cu caracter personal : CNP; CI-serie, numar, perioada de valabilitate, institurie eliberatoare; studii, ... (vezi toată discuția)