avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... GDPR
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

GDPR

Lucrez pe pfa, fac CV-uri si consiliere in cariera, lucrez cu date personale.
Activitatea pe care o am se ridica la aproximativ doar 600 lei venituri pe luna.
Vreau sa cer acordul clientilor pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si trimiterea CV-urilor catre terti. Este suficient un acord pe email?

Alte discuții în legătură

Protectia datelor personale 2ntz 2ntz stiu ca era vorba acum ceva timp sa se voteze o taxa anuala pt cei care lucreaza cu datele persoane. s-a mai votat? se plateste ceva? unde? cand? cat? Care ... (vezi toată discuția)
Cont business - nevoie de firma? AlbertoMitroi AlbertoMitroi Salutare, am si eu o nelamurire, daca vreau sa folosesc whatsapp, facebook, Instagram business, am nevoie de o firma? Vreau sa vand niste ornamente de gradina ... (vezi toată discuția)
Cnp obligatoriu sau nu pe facturi - la p.f.a. staycu staycu Buna ziua, Am citit pe site-ul AvocatNet ca nu este obligatoriu sa treci CNP-ul clientului pe factura emisa. Articolul este din 2016. S-a modificat aceasta ... (vezi toată discuția)