avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare srl si fonduri europene/nationale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare srl si fonduri europene/nationale

buna ziua sunt o tanara care vrea sa infiinteze un srl in mediul rural avat ca activitate comertul.as vrea sa stiu unde trebuie mers pentru a putea infiinta firma,ce este srl-d si daca se poate accesa fonduri europene/nationale si ce facilitati am daca am sub varsta de 35 ani?multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:55, 7 August 2012
Pentru infiintarea SRL sau SRL-D trebuie sa va adresati Registrului comertului sau sa cititi aici:
[ link extern ]
aflati si actele de care aveti nevoie.
SRL-D este o societate cu raspundere limitata-debutant.
Gasiti detalii aici:
[ link extern ] -/

Tot la aceasta adresa gasiti si detalii despre facilitatile acestui program.
Ca activitate comerciala va puteti alege ceea ce va intereseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet kinetoterapie monica_t monica_t Buna ziua!Imi puteti spune cum pot accesa fonduri europene pentreu infiintarea unui cabinet de kinetoterapie/centru terapeutic?pentru firme debutante (vezi toată discuția)