am fost condamnat 2,6 ani pt inselaciune in forma continuata si un an spor deci total 3,6 ani cu executare de jud sect 4 in curand o sa am recursul la tribunalul bucuresti ce sanse sunt sa pot lua pedeapsa cu suspendare , indeplinesc toate conditiile nu am antecedente ,am fost prezent la toate instantele , am recunoscut fapta 320 .1
După părerea mea depinde foarte mult de datele concrete ale speței: modalitatea de savârșire a infracțiunii, valoarea prejudiciului, repararea prejudiciului, etc.
Ați fost judecat conform procedurii de la 320 ind 1?
In acest caz beneficiați de o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsa, deci in loc de o pedeapsa cuprinsa între 3 și 15 ani, vi se va aplica o pedeapsă cuprinsa între 1 și 10 ani.
Pedeapsa primita de 3 ani și 6 luni este oricum inspre limita inferioara a limitelor reduse de pedeapsă.
Deci, după cum spuneam, depinde mult de datele concrete și mai ales (părerea mea) de modul în care a fost reparat prejudiciul produs.
Incercati sa aveti avocat deoarece situatia dvs. este foarte neplacuta.
Ceea ce ati aratat dvs. nu poate duce la concluzia unei pedepse cu suspendare asa pur si simplu...
Este ca si cum toata lumea ar avea dreptul sa comita astfel de infractiuni si sa primeasca pedeapsa cu suspendare...
Incadrare
kokobelo007
buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier
care ar fi ... (vezi toată discuția)