avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declarare punct de lucru

Buna ziua, revin din nou cu o problema: vreau sa declar punctul de lucru ca sa pot sa imi incep activitatea, am facut hotararea AGA, anexa si contorul de cuvinte, am luat declaratiile necesare si m-am intalnit cu proprietarii spatiului pe care l-am inchiriat. Le-am explicat ca pe langa contractul de inchiriere inregistrat la finante mai am nevoie si de o copie a unui act care sa dovedeasca ca ei detin acel spatiu de drept. Spatiul e cu etaj, din care doar parterul e teminat, etajul e inca in constructie. Mi-au spus ca schita nu pot sa imi dea, ca e inca la doar la primarie si nici un act de spatiu, ca si ala e la dosar si ei au un fel de act cu primaria, nu am inteles prea bine. Au zis ca pot sa fac punct de lucru doar cu acel contract inregistrat la finante si sa fac poze la spatiu, ca asa au facut si cei care au mai avut inchiriat acolo. Ei nu au mai auzit de asa ceva si cica suntem primii care le cerem o dovada a spatiului; cand inregistrezi contractul la finante cica deja faci dovada ca acel spatiu e al tau.
Ce pot sa fac in cazul aceste? Pot sa deschid doar cu actele pe care le am in prezent daca nu vor sa imi dea copie dupa act?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:34, 7 August 2012
Cel putin in Bucuresti, cand aveti un contract de inchiriere inregistrat la Finante nu mai este nevoie si de dovada de proprietate a spatiului, deoarece se prezuma ca o alta autoritate a statului are grija sa verifice acest lucru. Ca atare, doar contractul de inchiriere este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la orc puncte de lucru?? OANA GORAN OANA GORAN pentru a inregistra noi puncte de lucru, depun la ORC HAGA, aditional la constitutiv, dar se depun si copii de pe contractele de inchiriere unde s-au deschis ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)