avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Retragere cerere înregistrare marcã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Retragere cerere înregistrare marcã

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o marca nationala. Am facut cerere de inregistrare insa acum doresc ca retrag cererea si sa nu mai inregistrez marca. Cererea de inregistrare a fost publicata in BOPI. Ce pot face acum ca sa retrag cererea? multumesc
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 11:26, 20 August 2012
Va duceti la OSIM si faceti o cerere de retragere a marcii
Ultima modificare: Marți, 7 August 2012
ContSters259670, utilizator
da, imi imaginam aceasta :), insa cum stiu cand/daca mi s-a retras cererea? se publica undeva sau cum? multumiri!
Cand depuneti cererea la OSIM intrebati acolo ca primiti toate detaliile.
dle unmoeglich, fara ca aceasta sa fie considerata o nerecunoastere a efortului dvs de a-mi raspunde si de a petrece putin timp pentru a mi citi mesajul, nu am pus aceasta intrebare daca as fi putut suna la osim sa intreb..insa avand in vedere ora, nu mai gasesc pe nimeni acolo, iar de indrumare as fi avut nevoie cat de curand..prin urmare, nu e vorba de rea-vointa, caci si eu m-as fi gandit sa intreb la osim, insa tocmai de aceea am pus intrebarea pentru cei care cunosc astfel de detalii..multumesc frumos!
Cititi aici:
[ link extern ]
CAPITOLUL VI - Stingerea drepturilor asupra marcilor, Regula 31 - Renuntarea.

Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Opozitie/decizie inregistrare marca bubu.g bubu.g Impotriva unei decizii de inregistrare a marcii nu se face opozitie?se face contestatie? (vezi toată discuția)
Un avocat poate reprezenta persoana juridica in relatia cu o.s.i.m. pentru inregistrarea unei marci? herculeroco herculeroco un avocat cu delegatie avocatiala poate reprezenta o persoana juridica romana la OSIM pentru inregistrarea unei marci sau este nevoie de un consilier in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci la osim roxanar roxanar a facut cineva o inscriere de acest fel la OSIM? mi-am scos de pe site-ul oficial cam toata documentatia, dar am vazut ca e destul de mult de lucru... daca a ... (vezi toată discuția)