avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Se schimba legile.....
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Se schimba legile.....

Sa vedem, cum ne putem zbate cu legile noi, care sunt in vigoare. Sau poate este pirdere de timp sa ne ocupam de ele ???
Cel mai recent răspuns: costello , utilizator 18:23, 4 August 2005
De ce trebuie sa dam mita pentru Doctori? Contribuim prea putin pt. salariile lor? daca nu dai Lei sau Valuta, trebuie sa moarapacientul?
Ar trebui eliminati pe oamenii acestia cu o lege interesanta.
Voi ce ziceti?
Sau poate i-am putea plati mai bine, astfel incat sa nu fie impulsionati sa ceara. Dupa aia i-am putea elimina cu o kege noua pe cei care percep alt fel de comisioane...
De exemplu, daca vrei sa pleci in Strainatate, trebuie sa ai la tine minim 500 Euro si in special asigurare medicala sa iesi din Romania.
Cu asigurarea medicala sunt de acord, dar sa arati minim 500 Euro la
Vama ... este o prostie. Cine vrea sa treaca trece oricum.
Si daca, de exemplu cineva te urmareste dupa ce ai trecut granita Romana si iti da in cap infractorul? Legea iti inapoieaza banul pe ca ti la furat infractorul de la tine???
Ce parere aveti voi despre intrarea in Uniunea Europeana?
Voi fi mai bine sau mai rau petru Romania?

Alte discuții în legătură

Asigurare de calatorie lavinia.serban lavinia.serban As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva care este cadrul legal prin care se mentioneaza ca aceste asigurari de calatorie nu mai sunt obligatorii. Ce lege, ... (vezi toată discuția)
Tripla cetatenie lorica3 lorica3 Buna ziua, am o intrebare:este posibila tripla cetatenie in Germania, adica cetatenie romana, franceza si germana?toate cele trei tari sint membre ale uniunii ... (vezi toată discuția)
Rezıdent permıs de sedere brhns brhns sunt turc am permıs de sedere termen lung rezıdent ce ın romanıa! am drept sa ıntru zona shengen fara ... (vezi toată discuția)