am nevoie urgent de un raspuns.
cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la -1buc la pret y?
Pai, in primul rand trebuie sa descoperi cum de s-a intamplat asta.E o eroare a programului de contabilitate sau o greseala facuta in momentul scoaterii din gestiune.Daca e o eroare de program, reglezi in program.Daca e o eroare la scoaterea din gestiune, stornezi operatia si o efectuezi corect.Cam atat pot sa-ti spun, nu mi-ai dat prea multe amanunte.
IN GESTIUNE PRODUSUL A INTRAT LA 1BUC LA UN PRET IAR ALTA BUCATA LA ALT PRET.CAND S-A VANDUT MARFA NU S-A SCOS CATE UN PRODUS CI 2 PRODUSE DESI ERA NUMAI UNUL SINGUR SI DE AICI MI-A APARUT DIFERENTA DE + SI - LA 1BUC .
DACA LE SCOT PE BON DE CONSUM DIN GESTIUNE E BINE?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.