avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglare stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglare stoc

am nevoie urgent de un raspuns.
cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la -1buc la pret y?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 02:01, 17 Ianuarie 2009
daca este acelasi tip de produs se poate face o compensare
SI CUM FAC COMPENSAREA IN GESTIUNE?
NU LE POT SCOATE PE BAZA DE BON DE CONSUM DIN GESTIUNE?
Pai, in primul rand trebuie sa descoperi cum de s-a intamplat asta.E o eroare a programului de contabilitate sau o greseala facuta in momentul scoaterii din gestiune.Daca e o eroare de program, reglezi in program.Daca e o eroare la scoaterea din gestiune, stornezi operatia si o efectuezi corect.Cam atat pot sa-ti spun, nu mi-ai dat prea multe amanunte.
IN GESTIUNE PRODUSUL A INTRAT LA 1BUC LA UN PRET IAR ALTA BUCATA LA ALT PRET.CAND S-A VANDUT MARFA NU S-A SCOS CATE UN PRODUS CI 2 PRODUSE DESI ERA NUMAI UNUL SINGUR SI DE AICI MI-A APARUT DIFERENTA DE + SI - LA 1BUC .
DACA LE SCOT PE BON DE CONSUM DIN GESTIUNE E BINE?

DAR CE FAC CU ALTE PRODUSE CARE SUNT -1BUC???
#-o Deja am ametit...Au intrat 2 produse diferite pe 2 preturi diferite?
S-au vandut 2 produse din acelasi lot desi era doar unul singur in stoc?

Alte discuții în legătură

Descarcare de gestiune costicul costicul Am o problema.Cum se face descarcarea de gestiune , avand un stoc de 30000 ron? Nu mai am nici o alta suma.Ma puteti ajuta?Se poate face asta? (vezi toată discuția)
Contabilizare vanzare cereale ramona chisalita ramona chisalita Buna ziua. In cazul in care s-au cantarit 12000 kg grau, dar pe factura apar doar 11000 kg (de exemplu), diferenta reprezentad corpuri straine, cum descarc ... (vezi toată discuția)
Reglare descarcare stoc claudiu_petru claudiu_petru Buna seara! V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema. In programul de gestiune de la magazin (vanzare cu amanuntul), ... (vezi toată discuția)