avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglare stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglare stoc

am nevoie urgent de un raspuns.
cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la -1buc la pret y?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 02:01, 17 Ianuarie 2009
ESTE UN SINGUR PRODUS.ACHIZITIONAT LA 2 PRETURI DIFERITE.DAR SE VAND 2 PRODUSE DE ACELASI FEL NU 1 SI 1 SI DE AICI IMI APARE DIFERENTA CU + SI -
Deci au intrat 2 produse din ac.sortiment cu 2 preturi diferite.hai ca asta am lamurit-o.Ce metoda folosesti la descarcarea gestiunii??FIFO,LIFO sau CMP?
cred ca fifo.
se face receptia la pret de achizitie pt ca se vinde angro
Daca folosesti FIFO inseamna ca trebuie sa descarci gestiunea prima oara cu produsul care a intrat primul si la valoarea cu care a intrat.asta inseamna ca ar trebui sa iti ramana in stoc cel de-al doilea produs cu valoarea lui de intrare.Din cate am inteles la tine este o problema cu cantitatea nu cu valoarea.Inseamna ca ai descarcat mai mult decat ti-a intrat in gestiune.Mai verifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare de gestiune costicul costicul Am o problema.Cum se face descarcarea de gestiune , avand un stoc de 30000 ron? Nu mai am nici o alta suma.Ma puteti ajuta?Se poate face asta? (vezi toată discuția)
Contabilizare vanzare cereale ramona chisalita ramona chisalita Buna ziua. In cazul in care s-au cantarit 12000 kg grau, dar pe factura apar doar 11000 kg (de exemplu), diferenta reprezentad corpuri straine, cum descarc ... (vezi toată discuția)
Reglare descarcare stoc claudiu_petru claudiu_petru Buna seara! V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema. In programul de gestiune de la magazin (vanzare cu amanuntul), ... (vezi toată discuția)