avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme abonament telefonie

la sfarsitul perioadei de contract am dorit sa trec pe cartela ,am anuntat acest lucru dupa care un operator m-a sunat si mi-a propus un abonament 'avantajos' am acceptat dar am precizat ca doar dupa ce imi expira contractul cei de la [editat] mi-au dat inapoi banii ce i-am platit in avans pe abonament dar mi-au luat si minutele care le aveam in abonament astfel facand cost suplimentar.precizez ca intre vechiul abonament si cel nou este o periada de 18 zile in care nu eram trecuta nici cu vechiul abonament nici cu cel nou ceea ce pare absurd.am facut reclamatie la care nu am primit raspuns dar ei tot continua sa aplice penalizari si acum au reziliat contractul impunindumi sa platesc in plus 800 lei pe langa cei780 .ma scuzati ca a fost cam lung mesajul ,va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie rrocambole rrocambole In decembrie 2010 am incheiat un contract cu operatorul de telefonie pe o perioada de minim 2 ani. In aceasta perioada am fost sunat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Probleme abonament telekom 7Cris7 7Cris7 buna ziua , am un abonament la un operator GSM , am fost sunat acum cateva luni daca doresc sa-mi schim abonamentul , urmand sa primesc un abonament de 44 ron ... (vezi toată discuția)