avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Remuneratie alegeri locale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Remuneratie alegeri locale

am si eu o nelamurire.Am fost membru in biroul electoral in sectia de votare din comuna Jugureni,Judetul Prahova,la alegerile locale 2012.Nu am primit indemnizatia nici pana in momentul de fata.Dupa zeci de insistente,primarul comunei respective spune ca nu are fonduri.Care credeti ca ar fi solutia pentru rezolvarea acestei probleme?Va multumesc!


Cel mai recent răspuns: miclovan , utilizator 23:03, 10 August 2012
in situatia d-voastra sunt foarte multi juristi din tara care , mai mult au participat si la referendum si inca nu au primit nimic.
pot sa va spun ca si eu sunt in aceeasi situatie , ca ma i astept rectificarea bugetara mult anuntata peste 2 saptamini. la fel primarii mi-au spus ca nu au fonduri si dupa citeca cercetari eu i-am crezut. dupa rectificare daca nu se rezolva nimic ii actionez in judecata. am avut grija sa-mi fac copii dupa statele de palte semnata si de primar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru birou electoral- nu am primit indemnizatia, ce pot face? crazy_crys80 crazy_crys80 am si eu o nelamurire.Am fost membru in biroul electoral in sectia de votare din comuna Jugureni,Judetul Prahova,la alegerile locale 2012.Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Speta legea electorala ContSters69573 ContSters69573 X este cetăţean român, obţinând cetăţenia română prin acordare la cerere, în anul 1998. Este căsătorit cu A., persoană de cetăţenie română, ... (vezi toată discuția)
Solutionarea unei spete in domeniul politic tynutza tynutza X este cetăţean român, obţinând cetăţenia română prin acordare la cerere, în anul 1998 cu A., persoană de cetăţenie română, ... (vezi toată discuția)