am castigat in instanta anularea procesului verbal pentru lipsa rovinietei ,sentinta este supusa recursului in termen de 15 zile.dupa trecerea acestei perioade daca nu se depune recurs ,cum procedez sa obtin sentinta definitiva si irevocabila ca sa pot sa imi recuperez banii de la cnadnr .am nevoie e copie legalizata a sentintei ?
Dupa trecerea termenului mentionat-daca partea adversa nu promoveaza recurs,va revine dreptul sa solicitati instantei de judecata investirea hotararii cu formula executorie,in baza careia apelati la executor judecatoresc care va demara formalitatile si etapele de executare a hotararii instantei
Mai recent nu se mai fac investiri cu formula executorie ci doar legalizari. Problema este ca odata ce veti obtine hotararea, fie ea legalizata sau investita cu formula executorie, ... veti avea de asteptat pana ce va veti primi banii.....de la CNADNR...
Incheiere ?
magyari
Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)