avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare bani rovineta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare bani rovineta

am castigat in instanta anularea procesului verbal pentru lipsa rovinietei ,sentinta este supusa recursului in termen de 15 zile.dupa trecerea acestei perioade daca nu se depune recurs ,cum procedez sa obtin sentinta definitiva si irevocabila ca sa pot sa imi recuperez banii de la cnadnr .am nevoie e copie legalizata a sentintei ?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 19:15, 8 August 2012
Dupa trecerea termenului mentionat-daca partea adversa nu promoveaza recurs,va revine dreptul sa solicitati instantei de judecata investirea hotararii cu formula executorie,in baza careia apelati la executor judecatoresc care va demara formalitatile si etapele de executare a hotararii instantei
Mai recent nu se mai fac investiri cu formula executorie ci doar legalizari. Problema este ca odata ce veti obtine hotararea, fie ea legalizata sau investita cu formula executorie, ... veti avea de asteptat pana ce va veti primi banii.....de la CNADNR...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila ContSters158160 ContSters158160 Astazi am incheiat sirul celor 8 luni de cand ma judec cu fostul angajator pt salarii compensatorii.Si am castigat si recursul!!=D>Acum ce trebuie sa fac? Sa ... (vezi toată discuția)