avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit net din valorificarea drepturilor de proprietate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit net din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala

Buna ziua,

Am primit acasa o decizie prin care am fost notificata ca trebuie sa platesc un impozit de 329 RON pe venitul net din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala. Imi puteti spune la ce se refera? In 2010 am facut practica la facultate, in urma careia am primit 500 lei (prin ceva program cu fonduri europene).

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - statul cere banii inapoi anabela_kukula anabela_kukula Buna ziua, iata cum am ajuns aici: am beneficiat in perioada 2010-2012 de indemnizatie crestere copil pe valoare maxima de 3400 lei. In luna iunie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 - suma deductibila pentru contractul pe drepturi de autor alex68 alex68 Buna ziua, Va rog mult, ajutati-ma in urmatoarea problema. Sunt salariata si am, la o alta societate, un contract pe drepturi de autor, in valoare bruta de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere - stabilire indemnizatie crestere copil jingoi jingoi Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati in urmatoare problema: - in perioada 1.06 - 30.06 2010 pe langa veniturile salariale , am obtinut si venitul de 40500 ... (vezi toată discuția)