avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere societate

Buna ziua,

in urma parcurgerii etapelor de dizolvare si lichidare voluntara - fara lichidator, precum si depunerea actelor la Finante, mai trebuie facuta vreo alta procedura?
Daca nu, care este data efectiva a radierii societatii - data rezolutiei de lichidare? In acest caz lichidarea se considera radiere?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:16, 8 August 2012
Dupa etapa de dizolvare asteptati 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial si daca nu v-a facut nimeni vreo opozitie la acesta, puteti trece la ultima etapa, cea de radiere a societatii, unde prezentati la registrul comertului bilantul de lichidare, certificatul de atestare fisclaa ca nu aveti datorii fata de bugetul de stat, dovada publicarii in Mon. Of. , raportul de gestiune AGA ca sunteti de acord cu datele din bilantul de lichidare, prezentati CUI+ anexe in original, si cam asta ar fi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si likidare srl marcelsimion marcelsimion Neata' , am o societate comerciala si vreau sa o inchid (dizolvare si lichidare) . - Societatea nu are datori , nu are bunuri si este fara activitate de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl buniculmiti buniculmiti Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010. Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea. Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)