avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cand se primesc banii pe deduceri?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cand se primesc banii pe deduceri?

Cand se primesc banii pe deduceri din chirie,de la facturi utilitati?In aceeasi luna sau in luna urmatoare depunerii facturilor?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:37, 8 August 2012
De unde sa primiti banii? Nu am inteles sensul intrebarii, imi cer scuze. Reformulati si detaliati. Multumesc.
Eu ca si PFA depun un contract de inchirere ptr a fi dedusa contravaloarea chiriei aferente precum si facturile de utilitati aferente.Cand primesc eu aceasta deducere ?La sf.lunii in curs?Luna viitoare ptr luna trecuta?Sau cum se procedeaza?
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2012
rhynna, utilizator
Deduceti contravaloarea chiriei in momentul efectuarii platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri eligibile pfa Gabrista Gabrista Buna ziua! Am cateva intrebari legate de formalitatile financiare. Sunt din luna iulie PFA cu codul 7112 – activitati de inginerie si consultanta. ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)