avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma vulcanizare Dimbovita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma vulcanizare Dimbovita

De curand mi-a venit ideea de a-mi face si eu o mica afacere - o vulcanizare- intr-un orasel in Dimbovita unde nu exista asa ceva . va rog sa ma ajutati cu detalii despre cum pot deschide firma in acest domeniu, unde si ce acte imi trebuiesc???

Cred ca ar trebui sa apelez la un avocat, dar nu cunosc nici unul in Dimbovita? de asemenea ce autorizatii imi trebuiesc pentru o vulcanizare???

va multumesc anticipat pentru raspunsuri #-o
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Incercati si la primarie
Buna dimineata , am o rugaminte ajutati-ma in legatura cu acordul vecinilor pentru deschiderea unei spalatorii auto si vulcanizare.
De la 2 vecini am deja acordul la notar , iar de la al 3-lea nu am. El nu vrea in niciun chip sa imi dea, este un om puternic cu influenta si putere financiara; acest acord de la vecini imi trebuie ptr. emiterea de la primarie a autorizatiei de constructie a spalatoriei si vulcanizarii.
Ce pot face, ce legislatie exista, sunt disperat sincer, astept un raspuns.
Va mutumesc
alex_84mat@yahoo.com

[Editat - va rugam deschideti discutie noua cand aveti o problema, nu postati in continuarea uneia deja deschise si nu mai scrieti cu majuscule pe forum]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
Admin, administrator
ok, v-am inteles, nu am stiut as dori raspunsuri la aceste subiecte, va multumesc frumos ptr intelegere
Vecinul care va refuza acordul trebuie sa o faca justificat.
Insa daca totusi va refuza, nu aveti alta sansa decat sa va castigati drepturile in instanta.
Apelati la un avocat.
Succes cu spalatoria.
in legatura cu acordul vecinilor , in instanta ce se poate face , cum sa il dai, in ogligatia de a face, ca el imi zice ca il deranjeaza presiunea jetului cu apa, si cu muzica , dar la muzica nu este cazul ca eu sunt acolo, zi de zi, vreau sa stiu cati decibeli trebuie si ai nevoie cu presiunea, astept raspuns

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid o vulcanizare iacob adelin iacob adelin as dorii sa stiu pas cu pas ce autorizatii imi trebuiesc,in special daca imi trebuie autorizatie de functionare de la primarie,va multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare - acte, avize necesare constructiei unui chiosc troimin troimin Buna ziua,as vrea sa aflu de ce acte este nevoie in cazul in care vreau sa construiesc un chiosc in curtea unui amic,cu contract de inchiriere asupra terenului ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)