avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comert in afara chioscurilor, standurilor etc...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comert in afara chioscurilor, standurilor etc...

buna ziua. am nevoie de cateva lamuriri. in certificatul constatator pentru sediul social am codul 4799, comert cu amanuntul in afara magazinelor , standurilor, chioscurilor si pietelor. am cumparata casa de marcat. mai am nevoie de verun aviz de la primarie sau altele? pentru punctul de lucru am autorizatie de functionare, desi acolo am spatiul numai pentru depozitare. nu vine numeni sa cumpere. in primul caz mai e nevoie de vreun act? multumesc. eu aduc produse de curatenie din germania pe care vreau sa le vand mergand din poarta in poarta.
Cel mai recent răspuns: nicusoronuta , utilizator 08:27, 9 August 2012
In mod normal trebuie sa obtineti autorizatia de functionare de la Primarie si pentru comertul ,, din poarta in poarta".
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari - cumparari produse numismatica spava777 spava777 Buna ziua ! In timpul liber doresc sa ma ocup de vanzarea- cumpararea produselor numismatice. Doresc sa aflu care este \\" forma \\" legala ptr a practica ... (vezi toată discuția)
Vanzare apa si cafea - caen Ral_uca Ral_uca Buna ziua, In cadrul unui club de dans pentru copii, vreau sa pot sa vand si apa si cafea. Ce cod CAEN trebuie sa aloc pentru asta? Daca pun automat care ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)