avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort domiciliu diferit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort domiciliu diferit

buna ziua, as avea o intrebare, ne aflam in pragul unui divort, casa este pe numele sotului si eu am domiciliu diferit in buletin desi am locuit impreuna, vreau sa ma intorc in casa pana la finalizarea divortului, intrebarea mea este, poate el sa ma dea afara din casa pana la finalizarea divortului?
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 15:03, 11 August 2012
Daca locuinta este bun comun dobandit in timpul casatoriei, atunci nu va poate da afara.
buna seara! doar teoretic
daca vrea va da afara chiar daca aveti domiciliu comun cu sotul
casa este in constructie, a fost inceputa cand nu eram casatoriti inca dar nu este finisata
Daca ati plecat, e greu sa va intoarceti. Daca stati in casa, e greu sa va dea afara pana dupa divort.
Am plecat acum doua saptamani, deci pana la urma ce se poate intampla daca ma intorc, poate sa ma dea afara sau nu, legal am dreaptul sa stau sau nu? multumesc

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Partaj adriana vulcu adriana vulcu am fost casatorita, in septembrie dupa multe certuri si batai m-a dat afara din casa, intre timp am divortat, el a ramas in casa eu nu am voie Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cerere reintegrare in spatiu-locuinta paskl paskl Buna ziua In urma divortului sotia mea sa mutat in alta localitate instiintandu-ma in scris de noul ei domiciliu.In urma disvortului fara partj aceasta a ... (vezi toată discuția)