avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... covercile din fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

covercile din fata blocului

Sunt proprietara unui apartament si la parterul blocului sa ingradit spatiul destinat fiecarui locatar si totodata spatiul de joaca al copiilor.As dori si eu o informatie,in primul rand daca este legal sa faci o asemenea constructie daca locatari nu sunt de acord,mai precizez ca aceasta doamna a spart zidul blocului si si-a facut o usa pentru a intra in apartament direct de afara si nu pe usa de pe scara blocului,mai precizez ca are o suta si ceva de milioane la apa si intretinere si noi ceilalti locatari suferim din aceasta cauza.CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ,TINAND CONT CA SI PRIMARIA ARE CUNOSTIINTA DE ACEST CAZ SI NU SE SESIZEAZA.TOTUSI TRAIM IN ROMANIA DAR ESTE PRE DE TOT.
Cel mai recent răspuns: 2499 , utilizator 09:11, 10 August 2012
Pentru restante va adresati presedintelui asociatiei pentru a demara un proces in instanta pentru recuperarea restantelor.

Pentru zidul spart si ingradirea din spatiul verde (spatiu care apartine primariei) va adresati deopotriva presedintelui asociatiei care are in responsabilitate, alaturi de comitetul executiv al asociatiei, intretinerea proprietatii comune, dar si primariei.
Zidul exterior face parte din proprietatea comuna.
Spargerea lui trebuie aprobata atat de asociatia de proprietari, cat si prin autorizatie de la primarie.
asociatia nu a luat nici o masura si primarul a fost de acord cu ceste lucruri desi locatari acestui bloc nu sunt deacord.Ma pot adresa si altcuiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele fiicei pe listele de plata florican florican Buna ziua, Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul. Pe tabelul nominal al ... (vezi toată discuția)
Plangere penala contra presedintelui asociatiei de proprietari ptr abuz in functie husseincudop husseincudop Locuiesc cu chirie de 15 ani intr-un ap alaturi de cei 3 copii si tatal meu paralizat de peste 10 ani. In tot acest timp banii ptr cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie in bloc: necesita acordul vecinilor? locatar11 locatar11 Buna seara, Locuiesc la bloc si impart un hol lung cu un vecin. El doreste sa isi mute usa la aproximativ 2 metri mai in lateral, dar tot pe peretele lui. ... (vezi toată discuția)