avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... I.I. - Servicii oferite catre o firma din Canada
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

I.I. - Servicii oferite catre o firma din Canada

Buna ziua,
As dori sa stiu cum procedez cu facturarea catre o firma din Canada, oferind servicii IT. Trebuie sa platesc TVA in romania? Fiind I.I. neplatitor de TVA, factura o fac cu sau fara TVA?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce obligatii fata de tva are o firma neplatitoare de tva la achizitii servicii extracomunitare? eduardbuta eduardbuta Ce obligatii fata de TVA are o firma neplatitoare de TVA in momentul in care achizitioneaza servicii de la companii non-UE? Buna ziua. Intrebarea mea ar fi ... (vezi toată discuția)
Facturare extracomunitara pfa - canada adipetcu adipetcu Buna ziua, Detin un PFA cu norma de venit, cod CAEN 6202 - neplatitor TVA si ofer servicii de consultanta unei firme din spatiul extracomunitar (Canada). As ... (vezi toată discuția)
Firma it, plafon tva geovdo geovdo Buna ziua, Am o firma de consultanta IT cu clienti in US si Canada. Firma este neplatitoare de TVA si si cu 3% impozit. In curand ajung plafonul de ... (vezi toată discuția)