avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare extracomunitara PFA - Canada
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare extracomunitara PFA - Canada

Buna ziua,
Detin un PFA cu norma de venit, cod CAEN 6202 - neplatitor TVA si ofer servicii de consultanta unei firme din spatiul extracomunitar (Canada).
As dori sa stiu cum trebuie eliberata factura catre acestia si mai exact:
1. Factura trebuie atat in romana cat si in engleza, sau doar in engleza?
2. Pot factura in USD? Daca da, trebuie sa am 2 facturi? Una in RON si in limba romana + una in engleza cu USD
3. Trebuie sa am un cont separat USD deschis pe PFA sau facturez in USD si conversia va fi facuta automat de catre banca (nu imi doresc neaaparat acest lucru dar daca pentru moment nu am incotro, este in regula)

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa 6202 - norma de venit + facturare in eu & us adriani86 adriani86 Buna ziua, Am un PFA inregistrat pe codul 6201 (Software la comanda) din anul 2008 pe care l-am suspendat in decembrie 2011, chiar inainte sa intre noua ... (vezi toată discuția)
Plata tva pfa cu norma de venit facturi in strainatate leosimi leosimi Buna seara, In viitorul apropiat urmeaza sa am contract de colaborare cu o firma din Anglia. Pana acum se pare ca o sa-mi desfasor activitatea sub forma ... (vezi toată discuția)
Pfa in sistem real si facturare canada FilipB FilipB Buna ziua. Am infiintat un PFA si mi s-a ivit ocazia sa am un client din Canada. M-ar interesa cum se procedeaza cu facturarea. Am nevoie de ceva acte in ... (vezi toată discuția)