avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate distrugerea bunului personal -masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

distrugerea bunului personal -masina

buna ziua
am un vecin tampit pot sa ii zic .... are o patura pe balcon care o uda tot timpul cu apa , mia distrus masina pe partea dreapta la aripa cu unsoare si mai sunt cateva picaturi albe care nu se ia la spalat . locul de parcare este al meu inchiriat de la primarie .
va rog frumos sa ma ajuta-ti unde ma pot adresa ca cu vorba buna nu intelege
exista vreun cod in care sa il pot reclama la politie??

va multumesc ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:32, 9 August 2012
Va adresati politiei cu plangere pentru distrugere.
Buna ziua,
Daca aveti martori, fotografii, coroborat cu starea/distrugerea partiala a masinii puteti face plangere la politie pentru distrugere.

La plangere sa anexati si dovada locului de parcare platit, pentru a justifica de ce parcati in locul in care autoturismul a suferit avariile respective provocate in mod intentionat si repetat de respectivul vecin.

In plangere sa va constituiti parte civila cu suma estimata a reparatiilor( vopsitorie, etc) autoturismului avariat ( o estimare in scris de la un service auto ar fi un plus).
Nu ati precizat concret cum ajung picaturile de apa de pe patura situatia in interiorul balconului ,pe masina dvs care se presupune ca se afla parcata la o distanta de peretele exterior al imobilului
mia distrus masina pe partea dreapta la aripa cu unsoare

Apa este una ,unsoarea este alta
Logic daca patura este pozitionata deasupra autovehiculului ,eventualele picaturi ar trebui sa afecteze plafonul,capota,mai putin aripile ...
Este greu de probat ca acele prejudicii sunt consecinta exclusiva de la patura vecinului
Chiar si daca o eventuala expertiza tehnica poate concluziona existenta petelor ,aceasta nu se poate pronunta asupra sursei petelor
Este hazardat a avansa concluzia existentei faptei de distrugere,in conditiile in care nu a fost dovedita intentia faptuitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Vehicul avariat de vecina andreym24 andreym24 Dimineata cand sa plec la servici mi-am gasit vehiculul (parcat regulamentar in spatele blocului, fara a fi parcat pe locul unui vecin) avariat. Cineva de la ... (vezi toată discuția)