avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare

Salut , acum 36 de ore am fost victima unei agresiuni de catre o persoana in varsta de aprox. 40 de ani. Am fost si am scos certificat de la I.M.L insa vreau sa stiu daca pt a depudne declaratia este de ajuns sa vina doar inca doi martori minori , sau trebuie sa vina si unul dintre parinti deoarece nu sunt sigur ca pot zilele astea , unul dintre parinti plecat din oras iar celalt foarte ocupat , iar daca vine un adult din partea celorlalti doi se paote face plangerea .Totodata daca puteti sa imi spuneti si care sunt procedurile .

Multumesc !
plingerea trebuie depusa la politie, anexati certificatul IML. in cadrul plingerii indicati martorii si datele lor de identificare.
acestia pot fi audiati de catre politie ulterior, in prezenta parintilor, in momentele in care acest lucru este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune ATELOCIN ATELOCIN Buna, am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)
Termen instiintare victima accident rutier cu privire la identificare autor Investor21 Investor21 Buna ziua, Referitor la aceasta fraza, extrasa din codul de procedura penala, daca nu ma insel (am dat si eu o cautare pe net): Victima accidentului ... (vezi toată discuția)