avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amenda tulburarea linistii publice luata ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amenda tulburarea linistii publice luata in alt judet

Sunt din Craiova si am fost plecat la mare. Zilele trecute m-am trezit cu jandarmeria la usa pentru a-mi inmana o amenda luata in Costinesti pentru tulburarea linistii publice. In procesul verbal scrie ca am tulburat ordinea si linistea publica aducand expresii jignitoare la adresa trecatorilor. As dori sa depun o contestatie insa nu stiu cum. Am martor ca nu am facut asa ceva, in plus la acea data nici macar nu puteam vorbi pentru ca am avut o infectie in gat. Infectia o pot dovedi prin scrisoarea de externare de la spitalul din orasul meu. Amenda este luata cu o zi inainte sa plec de la mare, iar eu in spital am fost internat cum am ajuns in oras. Mentionez ca procesul verbal nu este semnat. Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Angel Dan Andrei , Consilier juridic 13:01, 9 August 2012
Pai si cum iti explici o coincidenta asa de mare? Tu esti din Craiova si ai plecat la Costinesti. Jandarmii de la Costinesti, fara sa se intalneasca cu tine, fara sa stie de existenta ta ti-au intocmit un proces-verbal in care sunt exact datele tale si ce sa vezi este dat la o data in care tu chiar ai fost la Costinesti. Curios.
Procesul verbal de contraventie se contesta in termen de 15 zile de la comunicare cu plangere contraventionala la instanta de judecata in a carei jurisdictie se afla organula care a emis-o. Este bine ca aveti un martor care sa va sustina afirmatiile si, de asemenea trebuie sa depuneti o copie dupa acea scrisoarea medicala si dupa procesul verbal prin care vi s-a dat amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie gavros gavros Buna ziua, am si eu urmatorea problema. Acum cateva zile am fost legitimat impreuna cu niste prieteni de catre un echipaj de jandarmi. Unul dintre prieteni a ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmarie LaurentiuBr LaurentiuBr Salutare ,am cautat pe Google unde se pot pune intrebari pentru problema mea si am gasit acest site Sa incepem cu Buna ziua Pe data de 03 -03 -2009 eram la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,amenda de la jandarmerie piulian piulian Buna ziua,am cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva..Ca sa ma puteti ajuta am sa incerc sa explic cat mai clar si in intregime tot ce sa intamplat Acum 1 ... (vezi toată discuția)