avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda jandarmerie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda jandarmerie

Buna ziua, am si eu urmatorea problema.
Acum cateva zile am fost legitimat impreuna cu niste prieteni de catre un echipaj de jandarmi. Unul dintre prieteni a primit amenda pentru tulburarea linistii publice. Astazi am primit o recomandata la posta si dupa ce am ridicat-o am constatat ca este o amenda de la jandarmerie din data respectiva, aceasta amenda fiindu-mi scrisa probabil de jandarmi dupa ce am plecat de acolo. As vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez in acest caz si daca jandarmii au procedat legat dandu-mi amenda fara sa imi spuna.
Cel mai recent răspuns: gavros , utilizator 09:16, 9 Iunie 2017
Aveți posibilitatea de a contesta amenda (în temeiul Ordonanței nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor), dacă vă considerați neîndreptățit.
Asa o sa fac. Dar este in regula cum au procedat jandarmii, sa imi ia datele si pe urma sa imi trimita amenda acasa fara a lua la cunostinta ca am fost amendat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie ! x3v1lx x3v1lx Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb. tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua. Azi am avut ghinionul sa fiu surprins pe linia troleibuz 85 fara bilet, pe distanta de 2 statii, de la M. Bravu la Autogara Obor. Iesisem de la ... (vezi toată discuția)
Amenda pe partie kosmin90 kosmin90 Va salut . Astazi 14 .02.2016 am mers pe partia de schii cu mai multi prieteni si cu familia.Eu impreuna cu un verisor am preferat sa stam pe o sanie sa mai ... (vezi toată discuția)