Buna ziua, am si eu urmatorea problema.
Acum cateva zile am fost legitimat impreuna cu niste prieteni de catre un echipaj de jandarmi. Unul dintre prieteni a primit amenda pentru tulburarea linistii publice. Astazi am primit o recomandata la posta si dupa ce am ridicat-o am constatat ca este o amenda de la jandarmerie din data respectiva, aceasta amenda fiindu-mi scrisa probabil de jandarmi dupa ce am plecat de acolo. As vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez in acest caz si daca jandarmii au procedat legat dandu-mi amenda fara sa imi spuna.
Aveți posibilitatea de a contesta amenda (în temeiul Ordonanței nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor), dacă vă considerați neîndreptățit.
Asa o sa fac. Dar este in regula cum au procedat jandarmii, sa imi ia datele si pe urma sa imi trimita amenda acasa fara a lua la cunostinta ca am fost amendat ?
Amenda jandarmerie !
x3v1lx
Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb.
tudorache_alyna
Buna ziua.
Azi am avut ghinionul sa fiu surprins pe linia troleibuz 85 fara bilet, pe distanta de 2 statii, de la M. Bravu la Autogara Obor. Iesisem de la ... (vezi toată discuția)
Amenda pe partie
kosmin90
Va salut . Astazi 14 .02.2016 am mers pe partia de schii cu mai multi prieteni si cu familia.Eu impreuna cu un verisor am preferat sa stam pe o sanie sa mai ... (vezi toată discuția)