avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am primit o comunicare din partea unui birou de executori judecatoresti ca in termen de 1 zi sa platesc suma de 2300mii lei,daca nu sunt executata silit.Nu am bunuri de nici un fel,ce mi-se poate intampla?Pot ajunge la o intelegere cu executorul ca sa platesc suma datorata in cateva rate,mentionez ca sunt in ccc,mi-se pot oprii din bani,daca da,ce suma ar putea fii oprita?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 13:39, 9 August 2012
Conform OUG nr. 111/2010 privind indemnizatia pentru cresterea copilului:
Art. 20. - (1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă nu pot fi urmărite silit decât în vederea recuperării, conform legii, a sumelor încasate necuvenit cu acest titlu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pt cresterea copilului elenaelenad elenaelenad am de platit niste cheltuieli judiciare si as dori sa stiu dak imi poate oprii din indemnizatie pt neplata cheltuielilor. (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil? ElenaGC ElenaGC Buna seara, as dori sa aflu daca astazi conform legilor in vigoare, idemnizatia de crestere copil se va popri sau mai exact ... cele 2 banci care pana acum ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatia concediu crestere copil adiditzi adiditzi buna ziua...am fost instiintata prin intermediul POSTEI ROMANE cum ca am un dosar de executare silita pe o anumita suma de bani...precizez ca eu am nascut de ... (vezi toată discuția)