avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pt cresterea copilului

am de platit niste cheltuieli judiciare si as dori sa stiu dak imi poate oprii din indemnizatie pt neplata cheltuielilor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:24, 14 Ianuarie 2012
1. OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor spune:

Art. 20
(1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta nu pot fi urmarite silit decat in vederea recuperarii, conform legii, a sumelor incasate necuvenit cu acest titlu .
...

2. Asadar din indemnizatia pentru CCC nu se pot retine dacat sumele luate in plus si necuvenite reprezentand indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatie copil sumanaru sumanaru BUNA ZIUA ! DACA AM RESTANTA LA BANCA (2 LUNI) ARE DREPTUL SA-MI OPREASCA INDEMNIZATIA E SINGURUL VENIT E LEGAL? MULTUMESC (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului zamfircristian zamfircristian o banca are voie sa_ti traga din cont bani , respectiv de pe cardul de salarii, bani proveniti din dreptul copilului, respectiv indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu de maternitate/indemnizatie crestere copil. gabrielstr gabrielstr Buna ziua, Sotia mea este insarnicata si, din pacate, are poprire, pentru un credit neplatit, de 1/3 din salariu. Intrebarea mea este daca veniturile din ... (vezi toată discuția)