avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de intretinere

Contractul de întreţinere poate fi încheiat pe o perioadă determinată şi în schimbul produselor de pe imobil (fructe, iarba pentru animale) ?
Mulţumesc.
Editat de moderator simonette12- motiv mesaj rectificat de utilizator prin mesajul consecutiv postat
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri imobiliare? ieta_ieta08 ieta_ieta08 Cum procedez pentru anularea unei imputerniciri imobiliare? intreb, deoarece am fost la notarul care am incheiat aceasta imputernicire pentru a o anula si mi-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate flory777 flory777 am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de ... (vezi toată discuția)
Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)