avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

firma la care lucrez a intrat in insolventa si am ramas cu salarii restante pe lunile noiembrie, decembrie 2011, ianuarie, februarie 2012. Ce sanse am sa recuperez acesti bani in conditiile in care angajatorul nu arespectat legea. Inainte de intrarea in insolventa, toate conturile fiind blocate avea dreptul sa ridice bani din banca doar pentru plata salariilor, a trebuit chiar sa declare sub sanctiunea de fals ca acei bani vor fi folositi doar pentru plata salariilor. Banii au fost folositi in alte scopuri, iar dupa o saptamana a depus cererea de insolventa. Asta este o excrocherie curata iar acum toata lumea se ascunde in spatele legii insolventei, fara sa-i pese nimanui ce impact are asupra salariatilor.

Alte discuții în legătură

Drepturi neluate beatedy beatedy Buna ziua, Timp de doi ani de zile (din februarie 2011) am fost angajata la o firma care nu mi-a platit nicio contributie la stat. Firma a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii sonder sonder buna! Am ajuns intr-o situatie fara iesire,dpdv financiar fiscal pentru firma mea.Datorii la buget de aprox. 200mii lei,si la furnizori de 80mii lei.Am ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor dupa insolventa Astereala Astereala Buna ziua, Lucrez la o firma care a intrat in insolventa de restructurare in dec 2011. Pe anul 2012 ca si salar am primit avans pe ianuarie februarie si ... (vezi toată discuția)