avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. Ce sanse sunt de a castiga procesul?

Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
In primul rand firma nu avea voie sa va dea gestiune de vanzatoare dvs neavand calificarea aceasta. Nu ar fi trebuit sa semnati procesul verbal atata vreme cat nu erati de acord cu el. In general vanzatoarele isi tin si ele un inventar, pentru verificarea sau dubla verificare a gestiunii primite, dvs nu faceati la fel?
Exista macar o dovada a faptului ca acei bani chiar au disparut in realitate? este posibil sa fie o greseala de la contabilitate si eventual sa refaceti inventarul? Sa speram ca nu o greseala intentionata.
aveam evidenta caietul de vinzari,dar firma a verificat rolele de casa si gestiunea din calculator si au spus ca nu este gresala.Mentionez ca magazinul nu este prevazut cu camere de supraveghere si piuitori.Ce pot face mai departe pt. a-mi dovedi nevinovatia.Multumesc
In principiu nevinovatia poate fi dovedita prin orice mijloace. Bine ar fi sa contactati un avocat. Pe acest site exista foarte multi si foarte buni.
da cred ca este necesar ajutorul unui avocat ,dar iti trebuie si ceva banuti.Rog un avocat de pe site daca imi poate da citeva idei.Multumesc mult.
pe 6 septembrie am instanta la tribunal pe raspundere patrimoniala,deocamdata nu imi pot permite un avocat,pot cere un termen pentru angajarea unui avocat.Daca da,cum procedez.MULTUMESC
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2012
creata78, utilizator

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune anemona2 anemona2 am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)
Urgenta majora ...va rog mult ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Poate fi una dintre cele mei lungi ore din viata mea...fapt concret:astazi am fost cercetata impreuna cu o colega privind lipsa din gestiunea ... (vezi toată discuția)