avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii sanatate

salutare. sunt salariat la o firma si voi depune online declaratiile la sanatate. pana acum se ocupa alta persoana ( a plecat din firma) de transmiterea declaratiilor. ce trebuie facut pentru a trimite declaratiile cu datele mele ( adresa mea de mail, CNP-ul meu etc).
Cel mai recent răspuns: *ivonne* , utilizator 12:45, 8 Martie 2009
Conform casmb:
1. Te duci la pagina de inscriere .
2. Introduci toate informatiile care ti se cer.
3. Vei fi atentionat ca exista deja un cont activat sau o cerere pentru codul fiscal introdus.
4. Apesi butonul "Da, doresc o noua declaratie angajament".
5. Ti se va transmite o noua declaratie angajament cu informatiile pe care tocmai le-ai introdus.
6. O tiparesti, semnezi, stampilezi si o depui la registratura CASMB.
7. Cand o vom procesa, contul vechi va fi anulat automat si ti se vor creea un nou cont si o noua parola care ti se vor comunica pe mail.

succes!
perfect.=D>
merci mult pentru raspuns.

alta problema: am un angajat din alta localitate fata de localitatea unde are sediul firma. la declaratiile de sanatate se schimba ceva in cazul lui? stiu eu: o declaratie separata pt casa de sanatate unde este el asigurat? etc
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2009
Vioreld, utilizator
Lui ii depui declaratia acolo unde isi are domiciliul.
nu prea am priceput#-o: pe el nu-l trec in declaratia unde trec "grosul" persoanelor, ci fac alta, doar cu el, pe care o trimit la casa de sanatate unde isi are salariatul domiciliul? sau il trec si in declaratia unde sunt trecuti ceilallti?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
Vioreld, utilizator
O trimiteti cu posta in localitatea lui de domiciliu, dar daca are medicul de familie acolo.Daca intre timp nu s-a inscris la un medic de familie in localitatea unde lucreaza.

Alte discuții în legătură

Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate miluma miluma intrebare : nu lucrez, sunt casnica , am lucrat pana anul trecut in ianuarie, nu am alte venituri, nu sunt casatorita . Am o minora care primeste pensie de ... (vezi toată discuția)
Angajata inscrisa la casa de sanatate opsnaj Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O angajata a unei societati este inscrisa la o alta casa de santate decat restul angajatirlor si anume la OPSNAJ. Ca si angajator, ce anume ... (vezi toată discuția)