salutare. sunt salariat la o firma si voi depune online declaratiile la sanatate. pana acum se ocupa alta persoana ( a plecat din firma) de transmiterea declaratiilor. ce trebuie facut pentru a trimite declaratiile cu datele mele ( adresa mea de mail, CNP-ul meu etc).
Conform casmb:
1. Te duci la pagina de inscriere .
2. Introduci toate informatiile care ti se cer.
3. Vei fi atentionat ca exista deja un cont activat sau o cerere pentru codul fiscal introdus.
4. Apesi butonul "Da, doresc o noua declaratie angajament".
5. Ti se va transmite o noua declaratie angajament cu informatiile pe care tocmai le-ai introdus.
6. O tiparesti, semnezi, stampilezi si o depui la registratura CASMB.
7. Cand o vom procesa, contul vechi va fi anulat automat si ti se vor creea un nou cont si o noua parola care ti se vor comunica pe mail.
alta problema: am un angajat din alta localitate fata de localitatea unde are sediul firma. la declaratiile de sanatate se schimba ceva in cazul lui? stiu eu: o declaratie separata pt casa de sanatate unde este el asigurat? etc
nu prea am priceput#-o: pe el nu-l trec in declaratia unde trec "grosul" persoanelor, ci fac alta, doar cu el, pe care o trimit la casa de sanatate unde isi are salariatul domiciliul? sau il trec si in declaratia unde sunt trecuti ceilallti?
O trimiteti cu posta in localitatea lui de domiciliu, dar daca are medicul de familie acolo.Daca intre timp nu s-a inscris la un medic de familie in localitatea unde lucreaza.
Asigurari sanatate
miluma
intrebare : nu lucrez, sunt casnica , am lucrat pana anul trecut in ianuarie, nu am alte venituri, nu sunt casatorita . Am o minora care primeste pensie de ... (vezi toată discuția)