avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii sanatate

salutare. sunt salariat la o firma si voi depune online declaratiile la sanatate. pana acum se ocupa alta persoana ( a plecat din firma) de transmiterea declaratiilor. ce trebuie facut pentru a trimite declaratiile cu datele mele ( adresa mea de mail, CNP-ul meu etc).
Cel mai recent răspuns: *ivonne* , utilizator 12:45, 8 Martie 2009
Vioreld a scris:

nu prea am priceput#-o: pe el nu-l trec in declaratia unde trec "grosul" persoanelor, ci fac alta, doar cu el, pe care o trimit la casa de sanatate unde isi are salariatul domiciliul? sau il trec si in declaratia unde sunt trecuti ceilallti?

Declaratia o faci in localitatea unde societatea comerciala isi are sediul social. Apoi faci copii dupa declaratii si le depui prin posta la Casa de sanatate unde salariatul isi au domiciliul.
Pai de ce i-ar interesa pe cei din cutare judet declaratia cutarei firme,din alt judet, cu toti salariatii cuprinsi in ea?!
davideg a scris:

Pai de ce i-ar interesa pe cei din cutare judet declaratia cutarei firme,din alt judet, cu toti salariatii cuprinsi in ea?!

Asta-i procedura.
buna ziua!
intervin si eu in discutie cu o intrebare: pentru o alta casa de asigurari, OPSNAJ, in cazul in care am un angajat asigurat la aceasta cum se procedeaza cu declaratiile? se pot trimite doar in format electronic sau trebuie si prin posta? declaratia se face cumulat pe firma indiferent de casa de asig si se trim cate o copie fiecarei case sau pt fiecare casa in parte?
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2009
*ivonne*, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate miluma miluma intrebare : nu lucrez, sunt casnica , am lucrat pana anul trecut in ianuarie, nu am alte venituri, nu sunt casatorita . Am o minora care primeste pensie de ... (vezi toată discuția)
Angajata inscrisa la casa de sanatate opsnaj Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O angajata a unei societati este inscrisa la o alta casa de santate decat restul angajatirlor si anume la OPSNAJ. Ca si angajator, ce anume ... (vezi toată discuția)