avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Angajata inscrisa la Casa de sanatate OPSNAJ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Angajata inscrisa la Casa de sanatate OPSNAJ

Buna ziua,
O angajata a unei societati este inscrisa la o alta casa de santate decat restul angajatirlor si anume la OPSNAJ. Ca si angajator, ce anume trebuie sa fac in acest sens? Am obligatia sa virez ordinele de plata (sanatate angajator + angajat) acestei case de sanatate? Sau eu fac viramentele catre bugetul asigurarilor sociale si casa de sanatate Timis face viramentele mai departe catre OPSNAJ (si daca asa e, de unde reiese apartenenta salariatei respective de OPSNAJ? Exista o sectiune din D112 dedicata acestei declaratii de apartenenta a unei case de sanatate?)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: apaminerala , utilizator 08:13, 23 Mai 2012
In sectiunea angajati-date identificare exista o rubrica relativ la casele de sanatate. O completati conform cu datele pe care le furnizeaza fiecare salariat si este OK. Asta relativ la D112. Iar cu op-ul se vireaza in contul unic si de acolo se repartizeaza conform cu datele trimise de dvs. in D112.
Am inteles si am regasit in declaratia 112 rubrica respectiva, dupa ce am selectat din programul meu de salarii ca si casa de sanatate: _A. Si intre timp am sunat si la casa de sanatate a judetului in care locuiesc si am primit aceleasi informatii ca si acelea postate de dvs. Va multumesc frumos!
Buna ziua
Am o angajata si eu care e asigurata la casa opsnaj doar ca nu am selectat casa opsnaj in D112 pana acum,,...cum sa rectific, trimit rectificativa la d112 de anul trecut din iulie??
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat casa de sanatate salariat si completare d112 mariamarineci mariamarineci Buna ziua! Am un salariat caruia din luna septembrie 2014 i-am copletat formularele necesare pentru inscriere la Casa de sanatate a OPSNAJ. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contributiile de sanatate la opsnaj toto_m toto_m Buna ziua, am o persoana care vrea sa-i virez contributiile la sanatate la opsnaj. Aveti idee se vireaza separat la opsanj sau nu? Daca da care este ... (vezi toată discuția)
Casa de asigurari salariat Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am si eu o intrebare: o societate din Bucuresti angajeaza o persoana din Buzau, la casa de asigurari a acestui salariat in d112 ce se trece ... (vezi toată discuția)