avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Schimbat casa de sanatate salariat si completare D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Schimbat casa de sanatate salariat si completare D112

Buna ziua!
Am un salariat caruia din luna septembrie 2014 i-am copletat formularele necesare pentru inscriere la Casa de sanatate a OPSNAJ. As dori sa stiu daca din aceasta luna, adica septembrie, trebuie schimbat in D112 casa de asigurari de sanatate la care este in prezent cu cea a OPSNAJ sau trebuie sa astept ca respectivul salariat sa-mi prezinte vreun raspuns din partea celor de la CAS in care sa ni se spuna cu ce data este asigurat al OPSNAJ? Sau poate CAS AOPSNAJ instiinteaza firma?
Va rog daca ma puteti ajuta pentru ca in curand trebuie depusa D112 si nu stiu cum sa pun la salariatul respectiv la casa de asigurari de sanatate! De asemenea as dori sa stiu daca firma mai trebuie sa faca altceva, instiintare catre casa de sanatate la care este in prezent, in afara faptului ca se schimba in rubrica din declaratie si conform declaratiei se vireaza automat catre casa respectiva?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ema2014 , utilizator 08:33, 9 Octombrie 2014
Este suficient sa treceti in declaratie casa de sanatate de care apartine salariatul pentru ca acum este o baza de data electronica. El va aparea asigurat in judetul respectiv conform declaratiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata inscrisa la casa de sanatate opsnaj Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O angajata a unei societati este inscrisa la o alta casa de santate decat restul angajatirlor si anume la OPSNAJ. Ca si angajator, ce anume ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Declaratii sanatate Vioreld Vioreld salutare. sunt salariat la o firma si voi depune online declaratiile la sanatate. pana acum se ocupa alta persoana ( a plecat din firma) de transmiterea ... (vezi toată discuția)