Buna ziua!
Am un salariat caruia din luna septembrie 2014 i-am copletat formularele necesare pentru inscriere la Casa de sanatate a OPSNAJ. As dori sa stiu daca din aceasta luna, adica septembrie, trebuie schimbat in D112 casa de asigurari de sanatate la care este in prezent cu cea a OPSNAJ sau trebuie sa astept ca respectivul salariat sa-mi prezinte vreun raspuns din partea celor de la CAS in care sa ni se spuna cu ce data este asigurat al OPSNAJ? Sau poate CAS AOPSNAJ instiinteaza firma?
Va rog daca ma puteti ajuta pentru ca in curand trebuie depusa D112 si nu stiu cum sa pun la salariatul respectiv la casa de asigurari de sanatate! De asemenea as dori sa stiu daca firma mai trebuie sa faca altceva, instiintare catre casa de sanatate la care este in prezent, in afara faptului ca se schimba in rubrica din declaratie si conform declaratiei se vireaza automat catre casa respectiva?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Este suficient sa treceti in declaratie casa de sanatate de care apartine salariatul pentru ca acum este o baza de data electronica. El va aparea asigurat in judetul respectiv conform declaratiei.
Declaratii sanatate
Vioreld
salutare. sunt salariat la o firma si voi depune online declaratiile la sanatate. pana acum se ocupa alta persoana ( a plecat din firma) de transmiterea ... (vezi toată discuția)