avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lamurirea unei sentinte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lamurirea unei sentinte

buna seara!

va rog sa ajutati int-r problema!

am obtinut in instanta restituirea taxei auto!
in dispozitivul hot. se face referire la faptul in cauza dedusa judecatii se poate retine numai dobanda legala si nu fiscala, asa cum cerusem!
in dispozitiv nu se face referire la restituirea dobanzii, de niciun fel ci numai la restiturea sumei platita cu titlul de taxa de poluare!
am facut cererea catre finante, nde am cerut si dobanda si argumentand acest drept dar nu am primit-o. mi-au fost virati banii- fara dobanda!
ce pot face?
o cerere de lamurire a sentintei respective? o asemenea cerere ii imprescriptibila!
tratatelor nu m-au lamurit!
sunt un absolvent de drept, fara experienta practica!
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
Pot sã cer eºalonarea la platã a dobânzilor calculate eronat de cei de la finanþe? birle birle Buna ziua.Am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva. Am solicitat restituirea taxei auto de la finante.Mi s-a restituit taxa de poluare +dobanda ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)