avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot sã cer eºalonarea la platã a dobânzilor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot sã cer eºalonarea la platã a dobânzilor calculate eronat de cei de la Finanþe?

Buna ziua.Am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva.
Am solicitat restituirea taxei auto de la finante.Mi s-a restituit taxa de poluare +dobanda aferenta ,care s-a calculat de la data achitarii taxei(data de pe chitanta) pana la restiturea efectiva a sumei.Am primit banii conform deciziei de restituire.
Dupa 3 luni m-au sunat de la finante ca s-a calculat eronat taxa si trebuie sa platesc diferenta de dobanda de 3518 ron.Am primit decizia cu posibilitate de contestatie de 30 zile.
Intrebarea mea ar fii ca: exista vreo lege prin care pot sa cer esalonarea sumei de 3518 ron in cel putin 3 rate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: birle , utilizator 13:07, 14 Aprilie 2013
Adică aţi primit în plus bani? Dacă da, puteţi solicita eşalonarea la plată conform prevederilor OUG 29 din 2011.
Da, am primit mai multi bani in urma calcularii eronata a dobanzii .
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)
dobanda aferenta conf art 124 cp fiscala v1orel v1orel Buna ziua! Am o mica nelamurire in legatura cu modalitatea de calcul a dobanzii aferente in cazul restituirii taxei de poluare. Am primit de curand ... (vezi toată discuția)
Lamurirea unei sentinte cosminelle cosminelle buna seara! va rog sa ajutati int-r problema! am obtinut in instanta restituirea taxei auto! in dispozitivul hot. se face referire la faptul in cauza ... (vezi toată discuția)