sunt mama a 2 baietei unul de 8 ani si celalalt de 3 ani , copiii mi- au fost incredintati in urma procesului de divort din 23 05 2011 ,cu acordul tatalui si s-a stabilit un program de vizita in primul si al treilea sfarsit de saptamana al fiecarei luni precum si in vacanta de paste 2 zile , in vacanta de iarna 3 zile ,iar pe timpul vacantei de vara o luna 15 iulie-15 august.In aceasta perioada copiii sunt luati de tata si lasati la bunicii paterni,iar mie mi s-a refuzat convorbirea telefonica cu minorii.In data de 27 iulie baiatul cel mare ajunge in urgenta la spitalul de copii si este diagnosticat cu torsiune testiculara,se intervine chirurgical de urgenta sub anestezie generala,iar eu nu sunt anuntata de tatal copilului ba mai mult aflu dupa 10 zile de la niste vecini ai binicilor paterni ca fiul meu a fost operat . Va rog sa ma ajutati ,ce pot face sa demonstrez ca nu am fost anuntata si nu mi s-a cerut acordul pentru intervientia chirurgicala la care fiul meu a fost supus .
Avand in vedere interventia chirurgicala de urgenta nu cred ca era mai urgent acordul DVS. La ce va foloseste sa demonstrati ca nu ati fost anuntata ? ce importanta mai are aceasta anuntare ( a DVs) in conditiile in care s-a intervenit de urgenta?... Cu alte cuvinte: nu v-ati fi dat acordul ?