avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare fara certificat fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare fara certificat fiscal

Buna seara,

Vreau sa cumpar un automobilul, propietatea unei firme de leasing, care a fost predat unei firme de recuperari auto impreuna cu actele masinii, mai putin certificatul fiscal pe motiv "factura prea veche, nu exista certificat fiscal, fisa nevizata DITL".
Imi place masina si vreau sa o cumpar, cum reusesc sa o inmatriculez pe numele meu.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi!
Multumesc

Alte discuții în legătură

Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Inscriere dupa leasing elaparaschiv elaparaschiv La inscrierea unui automobil, dupa incetarea leasingului ce trebuie sa fac. Va rog daca stie cineva pasii ce trebuie urmati. Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)