avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce inseamna total masa?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce inseamna total masa?

Buna ziua,
Pentru a transporta marfa proprie cu autovehicul propriu, am inteles ca nu este nevoie de licenta de transportator, daca total masa nu depasesc 3500 kg.
Intrebarea mea este, total masa ce inseamna? vehicul plus incarcatura?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ana*maria , utilizator 11:40, 10 August 2012
oug 195
art.6-
18. masă totală maximă autorizată – masa maximă a unui vehicul încărcat, declarată admisibilă în urma omologării de către autoritatea competentă;
multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier andra-celia andra-celia Buna ziua, am permis categ B si lucrez pe o autoutilitara de 3,5 tone, am nevoie de categoria C? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ce am voie cu categoria b draganjvc draganjvc am un opel astra h de 1380kg greutatea proprie si 1920 kg maxim autorizat si o rulota de 970kg greutatea proprie si 1000kg maxim autorizat .cu disc de ... (vezi toată discuția)