avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM

Buna ziua! Contractul individual de munca incheiat pe perioada determinata ( 2 luni) se poate modifica doar cu un act aditional pentru perioda nedeterminata cu 90 zile perioda de proba?Sau daca intocmesc un nou contract pe perioada nedeterminata mai pot trece 90 zile perioada de proba? Va multumesc, o zi placuta.
Cel mai recent răspuns: Tamaska , utilizator 13:07, 12 August 2012
buna ziua,CIM-ul se prelungeste cu act aditional la contractul facut initial,perioada de proba de stabileste de la inceierea contractului initial( la 2 luni x perioda pe proba), din cate am inteles nu poti avea doua perioade de proba nici daca ii schimbi functia,in concuzie faci act aditional in care specifici ca se trece de la perioada determinata la perioada nedeterminata,si modifici si in REVISAL si transmiti la ITM.Toate cele bune,sper ca ti-am fost de ajutor.
Inca ceva,sper ca nu ai lasat sa expire contractul,prelungirea de face cu putin timp inainte de expirare.
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
simavio, utilizator
La prelungire nu veti ma avea o noua perioada de proba.
Daca vreti o noua perioada de proba, trebuie sa incheiati un alt contract (il lasati pe cel vechi sa inceteze prin ajungere la termen si semnati altul cu incepere din ziua urmatoare)
Multumesc mult. Sper ca n-am facut prostie, contractul determinat era pana-n zece , actul aditional l-am facut pe zece si tot pe aceeasi data l-am transmis in Revisal . Uhhhhh

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim Tamaska Tamaska Buna seara! Contractul individual de munca incheiat pe perioada determinata ( 2 luni) se poate modifica doar cu un act aditional pentru perioda nedeterminata ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba la cim 90 zile? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Dupa 2 zile de la angajare un salariat si-a divulgat salariul catre alti angajati, ceea ce este intrezis si acum trebuie luata o masura, corect ... (vezi toată discuția)