avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost talharita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost talharita

buna ziua,luni am pus un colet la posta pentru o persoana din nigeria care trebuia sa imi puna banii in contul paypal,dar aceea persoana a facut un mail exact ca cei de la paypal si ma pacalit,eu i-am trimis coletul dar banii nu i-am primit,va rog ajutatima ce e de facut,,la cine sa apelez..eu am dovada ca am pus coletul la posta si ca nu am primit nici un ban in contul de paypal.va rog ajutatima..:(
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 19:53, 10 August 2012
Nu ati fost talharita ci doar inselata/pacalita. Metoda pe care a folosit-o cred ca este "scrisoarea nigeriana" (din ce inteleg de la dvs.) si nu crerdeam ca mai exista persoane care sa cada asa usor in plasa. Se pare ca m-am inselat!
Mergeti la politie si relatati-le faptele dar sincer nu prea vad sorti de izbanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)
Inselaciune prin internet emiliano zapata emiliano zapata Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe ... (vezi toată discuția)
Donație în bani dubioasă Bogdanffm Bogdanffm Buna ziua ..nu de mult am primit o propunere de la o persoana anonima precum ar vrea sa imi doneze de pe firma lui 60 000 lei..cu o conditie sa imi opresc 10% ... (vezi toată discuția)