avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

tulburarea linistii publice

Am un vecin cu tulburari psihice , care continua in mod repetet sa ne deranjeze...Nu mai spun ca are un caine , nu stiu daca e de rasa sau nu ,dar de 1 an de zile ziua schiauna de foame si sete iar noaptea urla de nu poti sa te odihnesti oricat de obosit ai fi.Eu lucrez de dimineata pana noaptea la ora 24.00 ca receptionera la un hotel .....nu pot sa ma odihnesc din cauza acestui caine.Nu mai spun ca probleme am avut de cand sau mutat langa noi.Intr-o dupa-amiaza ,pe motiv ca nu are semnal la antena ,domnul , s-a urcat pe gard si mi-a taiat copacii din gradina , taie cu drujba pana la miezul noptii ....sunt mai multe adunate.Problema cainelui ,care este asezat in fata casei la mai putin de 50m de dormitorul meu ,ma deranjeaza cel mai tare.Am incercat sa discutam cu el si ne-a spus ca pe ei nu-i deranjeaza si nu avem decat sa suportam....Nu stiu cum sa solutionez aceasta problema........solutii ??????????:((
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 15:46, 11 August 2012
Sesizati oficial sectia de politie responsabila,care poate dispune sanctiune in temeiul disp L nr 61/1991 republicata
Aceasta problema se solutioneaza de regula destul de greu. In primul rand neintelegerea si reaua credinta de care da dovada vecinul este o mare problema. Deocamdat acestea sunt unele probleme pe care le aveti, daca o sa le rezolvati pe acestea este posibil sa mai apara si altele, pentru ca omului ii place sa deranzeje.
In mod normal ar trebui sa faceti o plangere la politie pentru tulburarea linistii publice. Cat despre caine, nu stiu ce sa zic, el nu poate fi amendat. Mai aruncati-i dvs cate un os sau o paine, poate tace.
Stiu ca multi nu sunt deacord cu mine dar solutia ar fi sa luptati cu aceleasi arme
problema este ca eu nu pot lupta cu aceleasi arme ....in primul rand nu imi sta in caracter sa ma cert cu vecinii ,iar in al doilea rand eu am un catel de talie mica ,care nu reuseste sa acopere urletele celuilat...Cu persoanele in cauza nu incape discutie sa ne putem intelege , deoarece sunt dependenti de medicamente si nu ajungem la nici un consens....nu stiu , probabil ca am sa-mi cumpar si eu un caine mai mare si am sa-l leg sub geamul dormitorului lor...e si asta o solutie pana la urma.Multumesc de sfat.....sper sa nu ne fie luata in nume de rau "lupta " cu aceleasi arme....ha
Multumesc pentru ideea de a citi legea republicata .Cat despre organele in drept ....nu este asta o solutie..sau poate nu la noi...In cele mai multe cazuri problemele de acest gen se musamalizeaza .Noi am mers si am facut plangere la parchet , in legatura cu o problema mai veche , tot cu acesti vecini, si nu a rezolvat nimeni nimic...ce sa zic ...
Cand vecinii nu se inteleg, cainii au acelasi comportament. Uneori cainii au fizionomia stapanului. Patrupedele isi projejaza si apara teritoriul lor, precum si spatiul aerian invecinat apropiat la aparitia unui "intrus" (om, pisica, porumbel, vrabie).
Solutia sa aveti un caine nu este o solutie.

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc dorintent dorintent Buna ziua,stau in Oradea intr-un bloc cu 20 de apartamente,problema mea nu este asa mare ,dar totusi deranjeaza,si consta in faptul ca vecinul de deasupra are ... (vezi toată discuția)
Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)