In luna mai 2012 am fost vizitata (in micutul meu magazin de suveniruri religioase si arta decoratiiva; am un cod caen care-mi permite sa comercializez produse diverse,nu-l stiu preciza acum)de catre 2 comisari ai Garzii Financiare.Am crezut ca era un control de rutina,dar ulterior am aflat ca fusese facuta o sesizare cum ca as incalca legea 103 /96,revizuita si adaugita. Le-am permis comisarilor controlul si le-am pus la dispozitie tot ceea ce a fost necesar controlului,si am mers si la sediul lor din sect 5, cu toate documentele si declaratiile ,la zi,pt o perioada de 5 luni,asa cum mi-au cerut.A fost intocmit un Pr-Verbal,si am fost amendata cu o suma ,in baza asa-zisei legi 103/96,pe care am si achitat-o.Astazi ,10 august,vineri ,imediat dupa ora 16,oo in timp ce dereticam prin magazin ,cu usa inchuiata pe dinauntru,mi-au batut in geam 2 comisari ai Garzii Financiare,in civil.Am mers la geam si i-am intrebat ce vor.Si-au declinat identitatea ,legitimindu-se ,prin geam.I-am invitat inauntru.Mi-au spus copul vizitei.Le-am permis si acestora controlul,punindu-le la dispozitie actele necesare.M-au invitat ,din nou,cu situatia contabila,la alt sediu ,de asta data,la cel din str Alba -Iulia,pt luni. Intrebare: Este legal un control ,al Garzii Financiare,la numai 2 luni de la ultimul control,pt acelasi motiv (sesizare facuta de catre BOR , cum ca incalc asa zisa lege 103/96-NECONSTITUTIONALA-,a "monopolului" pe ob religioase,mai pe scurt zis)? Va multumesc! Ivana Cristescu
Cel mai recent răspuns:
dorubeschea , utilizator
19:35, 7 Ianuarie 2013